Shopping Cart

No products in the cart.

Item search-input not registered or doesn't have a view.php file.
Item contacts not registered or doesn't have a view.php file.

Az iOS 11.3 frissítés megállítja az iPhone 8 készüléket

Az iOS 11.3 frissítés megállítja az iPhone 8 eszközöket harmadik fél által javított képernyőkkel.

 

A szoftverfrissítés letiltja az érintőképernyőt, amelyet nem az Apple javított.

Az Apple legújabb iOS 11.3 szoftverfrissítése miatt az iPhone 8 készülékek harmadik fél által javított képernyőkön történő működésének megszűnéséhez vezet.

Azok a felhasználók, akiknek az iPhone 8-as okostelefonjaikon harmadik félnél, és nem az Apple-nél végeztek képernyőjavítást, azt tapasztalhatták, hogy az iOS 11.3 frissítés megakadályozta az érintőképernyő működését. A frissítést március 29-én terjesztették ki, bemutatva az Apple ígért iPhone akkumulátor információit, valamint a decemberi botrány után az akkumulátort érintő okostelefonok lelassulását.

A képernyők továbbra is megjelenítik a kezdőképernyőt, miután frissítették az iOS 11.3-ot, de nem lehet kapcsolatba lépni vele. Az érintett iPhone 8-eszközt az Apple figyelmeztetése nélkül felhasználhatatlanná teheti.

Az ügyfelek bosszúsak és úgy tűnik, hogy az Apple ezt teszi, hogy megakadályozza az ügyfeleket harmadik féltől származó javítások elvégzésében.

Kevés érintett felhasználó tud kifizetni újra a több mint £ 700-os javítási költséget. Remélhetőleg az egyik, hogy működni fog függetlenül az iOS 11.3 frissítéstől. De nem ez az első alkalom, amikor az Apple szoftverfrissítése komoly problémákat okozott azok számára, akik törött okostelefonokat nem hivatalos szervízben próbálják szervizeltetni ahelyett, hogy elküldenék őket a gyártónak.

Hasonlóan történt az iPhone 7-el tavaly is. Az iOS frissítés megakadályozta, hogy az érintőképernyők az iPhone 7-es készülékeken harmadik fél által javított képernyőkkel dolgozzanak. Az Apple ezután kiadott egy szoftverfrissítést, amely újra működésbe hozta a készüléket.

Az üvegtelefonok korszakában népszerű, és a gyakran összetört képernyőkön népszerű külső gyártók, gyakran alábecsülik az Apple-t, és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyeket az Apple nem. Hacsak nem az Apple által felhatalmazott javítóműhelyről van szó, csak „után-piaci” alkatrészeket szerezhetnek be, nem közvetlenül az iPhone gyártójától.

Az Apple még nem reagált.

 

Forduljon hozzánk bizalommal szervizeléssel kapcsolatban!

1094 Budapest Ferenc Krt. 23

iPhonedoki.hu