iPhone 8 probléma

iPhone 8
Mint bármely új termék elindításával, az iPhone 8-nak is volt néhány problémája, miután nyilvánosan elérhetővé vált. Íme néhány olyan nagy horderejű probléma, amely jelenleg az iPhone 8-at sújtja:

A “kopogó” hang
Az okostelefon elindítását követően a felhasználók telefonhíváskor és FaceTime hívásokon keresztül kezdték észrevenni az iPhone 8 hangszórójából származó “csikorgó” hangot, ami azt sugallja, hogy ez nem a hálózat problémája, hanem a készüléké.

Számos online fórumot is felvetettek, köztük az Apple saját támogatási oldalát, és valami, amit a Macworld UK-ban tapasztaltunk első kézből az iPhone 8 használatakor. A zaj valószínűleg nem mindig fordul elő, és így nem minden hívásnál lehet hallani, ami nehezíti a hibát megtalálni és javítani.

Az Apple kis hallgatás után végül elismerte, hogy az iPhone 8 egyrészét fenyegeti ez a probléma, és azt egy közelgő szoftvercsomag helyrehozza. “Tisztában vagyunk azzal a kérdéssel, amely néhány esetet érint az ügyfeleknél .. Csapatunk egy javításon dolgozik, amely egy jövőbeni szoftver-kiadásban lesz része” – mondta az Apple Business Insidernek.

Az oldal tetejére