iPhone SE 2 megjelenési dátum, hírek, ár és minden amit tudni lehet

Minden, amit tudnia kell jelenleg az iPhone SE 2-ről

Egy új jelentés azt sugallja, hogy szeptemberig nem látjuk az iPhone SE 2-t, és hogy a képernyő akár 4-6 hüvelyk is lehet, mivel az Apple még mindig nem döntött a végleges formatervezésről. Ráadásul a jelentés szerint az iPhone SE 2-nek van Face ID-ja.

Az Apple valójában elindíthatja a legendás iPhone SE 2-et, a pénztárca barát egykezes okostelefon későbbi folytatását. Néhány hét múlva talán láthatjuk.

Ez nagyszerű hír mindenki számára, akik frissíteni szeretné az iPhone-jukat, anélkül, hogy egy vagyont költene, mint egy iPhone X-re. Az iPhone SE 2 lehet az ár fele.

A legfrissebb iPhone SE szivárgást szerint többféle tárolási méretben és különböző színekben is megjelenhet. Ez lehet az Apple “szórakoztató” telefonja, merész, iPod touch-szerű stílusokkal.

A legfontosabb, hogy kisebb képernyős élményt nyújt, könnyen kezelhető egy kézben, mégis teljes mértékben képes futni az iOS 11-en, és egyfajta frissítést nyújt az eredeti iPhone SE felett.

Mennyibe fog kerülni? Talán kb. 450 dollár (nagyjából £ 340 / AU $ 590)

 

Utolsó információk szerint:

iPhone SE 2 kiadás dátuma: lehet május / június

Az iPhone SE 2 megjelenési dátum végül megtörténhet, amikor az Apple WWDC 2018-as, a nagy vitaindító (és esetleg bejelentés) június 4-én történt.

Az Apple következő nagyszabású rendezvénye (nevezetesen iOS 12) és az Apple eszköz tizenegy változata éppen átment az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisán.

Ez két külön pletykákat tartalmaz, amelyek egy 2018-as bejelentésre mutatnak rá, és hozzátették, hogy az iPhone SE 2 valószínűleg 2018 első negyedévében tömeggyártását fogja jelenteni.

Ez egy korai jelentés egy “kínai kiegészítők készítője” szerint azt állítja, hogy az iPhone SE 2 szeptemberig nem kerül bemutatásra, és hogy május közepétől a cég még csak nem is véglegesítette a tervet, mind a 4,0 hüvelykes és egy 6.0 hüvelykes modellt látszólag megfontolás alatt van.

Nem csak ez, de a kiemelkedő iparági elemző Ming-Chi Kuo nem hiszi, hogy az Apple ebben az évben képes ennyi iPhone-t készíteni.

Azt mondta: “Három új modell a 2018 második felében, úgy gondoljuk, hogy az Apple felhasználta a fejlesztési erőforrásait.”

 

iPhone SE ára

 

iPhone SE 2 ár: a pletykák szerint $ 450 (kb. £ 340, AU $ 590)

Az árazás szempontjából az iPhone SE 2 valószínűleg továbbra is az Apple leginkább megfizethető iPhone-ja marad – ha mégis megjelenik. Eddig egyetlen árszabási pletyka körülbelül 450 dollár (körülbelül £ 340, AU $ 590) árra mutat, ami hihetőnek tűnik.

Az eredeti iPhone SE a 16 GB-os változathoz képest 399 dollár (379, AU $ 679) dollárra indult, de most 32 GB-os áron 349 dollár (349 GBP, 549 USD) kezdődik, mivel a 16 GB-os modellt megszüntették és az ár csökkent.

Arra számítanánk, hogy az iPhone SE 2 legalább annyiba kerül, és valószínűleg emelkedik, de továbbra is olcsó lehet az Apple többi termékéhez képest.

 

iPhone SE 2 design

 

iPhone X bevágás megjelenhet az iPhone SE 2 kijelzőjén

Az Home gomb és a fejhallgató csatlakozója eltűnhet.

Állítólag hátul dupla kamerát kap – bár figyelembe véve még a Az iPhone 8 nem rendelkezik kettős kamerával, úgy tűnik, nem valószínű, hogy az Apple kisebb, olcsóbb modellre tette volna.

Hírek szerint az iPhone SE 2-nek négymagos A10 alaplapja lehet, 2 GB RAM, 12 megapixeles hátsó kamera, egy 5MP-es előlapi, egy 4 hüvelykes képernyő és 32GB-os és 128GB-os méretben.

Ez lenne az iPhone SE néhány részének frissítése, de ez nagyjából összhangban van az iPhone 7-tel, bár kisebb képernyőn.

Az arcazonosító egy olyan lehetőség is, amelyet egy TrueDepth kamerával működtetett, mint az iPhone X. Sok kiszivárgás már iPhone X-szerű hasonlóságokat mutat, és most már hallottuk az egyedi azonosítót.

 

Fejhallgató csatlakozó

 

Először is: az iPhone SE fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik, és nagyon örülnénk, ha az Apple megtartaná a dolgokat az iPhone SE 2 számára.

Ha az Apple-t nem zavarja a következő iteráció tervezését, nincs ok arra, hogy eltávolítsák. Azonban a pletykák egy új megjelenésre mutatnak, így az ujjakat átlépi, hogy a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó lesz a készülékben.

 

Teljesítmény

 

Az egyik legerőteljesebb dolog az SE-n az, hogy megfelel az iPhone 6S-ben talált hasonló specifikációknak. Tökéletes tenyérméretű okostelefon, amely képes kezelni mindazt, amit a többi iPhone nagyobb méretben tud produkálni..

Ez 2016-os teljesítmény, és 2018-ban azt reméljük, hogy az Apple az iPhone SE 2-nek megadják a legújabb Chipet és a RAM-ot.

Szeretnénk látni valami drasztikusan különbözőt, miközben ragaszkodunk az ergonómiai négy hüvelykes mérethez, amelyehez az SE rajongók hozzászoktak.

 

Szervizel kapcsolatos kérdésekben keressen minket iPhoneDoki

1094 Budapest Ferenc Krt 23.

Az oldal tetejére