Shopping Cart

No products in the cart.

Item search-input not registered or doesn't have a view.php file.
Item contacts not registered or doesn't have a view.php file.

iPhone SE 2 megjelenési dátum, hírek, ár és minden amit tudni lehet

Minden, amit tudnia kell jelenleg az iPhone SE 2-ről

Egy új jelentés azt sugallja, hogy szeptemberig nem látjuk az iPhone SE 2-t, és hogy a képernyő akár 4-6 hüvelyk is lehet, mivel az Apple még mindig nem döntött a végleges formatervezésről. Ráadásul a jelentés szerint az iPhone SE 2-nek van Face ID-ja.

Az Apple valójában elindíthatja a legendás iPhone SE 2-et, a pénztárca barát egykezes okostelefon későbbi folytatását. Néhány hét múlva talán láthatjuk.

Ez nagyszerű hír mindenki számára, akik frissíteni szeretné az iPhone-jukat, anélkül, hogy egy vagyont költene, mint egy iPhone X-re. Az iPhone SE 2 lehet az ár fele.

A legfrissebb iPhone SE szivárgást szerint többféle tárolási méretben és különböző színekben is megjelenhet. Ez lehet az Apple „szórakoztató” telefonja, merész, iPod touch-szerű stílusokkal.

A legfontosabb, hogy kisebb képernyős élményt nyújt, könnyen kezelhető egy kézben, mégis teljes mértékben képes futni az iOS 11-en, és egyfajta frissítést nyújt az eredeti iPhone SE felett.

Mennyibe fog kerülni? Talán kb. 450 dollár (nagyjából £ 340 / AU $ 590)

 

Utolsó információk szerint:

iPhone SE 2 kiadás dátuma: lehet május / június

Az iPhone SE 2 megjelenési dátum végül megtörténhet, amikor az Apple WWDC 2018-as, a nagy vitaindító (és esetleg bejelentés) június 4-én történt.

Az Apple következő nagyszabású rendezvénye (nevezetesen iOS 12) és az Apple eszköz tizenegy változata éppen átment az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisán.

Ez két külön pletykákat tartalmaz, amelyek egy 2018-as bejelentésre mutatnak rá, és hozzátették, hogy az iPhone SE 2 valószínűleg 2018 első negyedévében tömeggyártását fogja jelenteni.

Ez egy korai jelentés egy „kínai kiegészítők készítője” szerint azt állítja, hogy az iPhone SE 2 szeptemberig nem kerül bemutatásra, és hogy május közepétől a cég még csak nem is véglegesítette a tervet, mind a 4,0 hüvelykes és egy 6.0 hüvelykes modellt látszólag megfontolás alatt van.

Nem csak ez, de a kiemelkedő iparági elemző Ming-Chi Kuo nem hiszi, hogy az Apple ebben az évben képes ennyi iPhone-t készíteni.

Azt mondta: „Három új modell a 2018 második felében, úgy gondoljuk, hogy az Apple felhasználta a fejlesztési erőforrásait.”

 

iPhone SE ára

 

iPhone SE 2 ár: a pletykák szerint $ 450 (kb. £ 340, AU $ 590)

Az árazás szempontjából az iPhone SE 2 valószínűleg továbbra is az Apple leginkább megfizethető iPhone-ja marad – ha mégis megjelenik. Eddig egyetlen árszabási pletyka körülbelül 450 dollár (körülbelül £ 340, AU $ 590) árra mutat, ami hihetőnek tűnik.

Az eredeti iPhone SE a 16 GB-os változathoz képest 399 dollár (379, AU $ 679) dollárra indult, de most 32 GB-os áron 349 dollár (349 GBP, 549 USD) kezdődik, mivel a 16 GB-os modellt megszüntették és az ár csökkent.

Arra számítanánk, hogy az iPhone SE 2 legalább annyiba kerül, és valószínűleg emelkedik, de továbbra is olcsó lehet az Apple többi termékéhez képest.

 

iPhone SE 2 design

 

iPhone X bevágás megjelenhet az iPhone SE 2 kijelzőjén

Az Home gomb és a fejhallgató csatlakozója eltűnhet.

Állítólag hátul dupla kamerát kap – bár figyelembe véve még a Az iPhone 8 nem rendelkezik kettős kamerával, úgy tűnik, nem valószínű, hogy az Apple kisebb, olcsóbb modellre tette volna.

Hírek szerint az iPhone SE 2-nek négymagos A10 alaplapja lehet, 2 GB RAM, 12 megapixeles hátsó kamera, egy 5MP-es előlapi, egy 4 hüvelykes képernyő és 32GB-os és 128GB-os méretben.

Ez lenne az iPhone SE néhány részének frissítése, de ez nagyjából összhangban van az iPhone 7-tel, bár kisebb képernyőn.

Az arcazonosító egy olyan lehetőség is, amelyet egy TrueDepth kamerával működtetett, mint az iPhone X. Sok kiszivárgás már iPhone X-szerű hasonlóságokat mutat, és most már hallottuk az egyedi azonosítót.

 

Fejhallgató csatlakozó

 

Először is: az iPhone SE fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik, és nagyon örülnénk, ha az Apple megtartaná a dolgokat az iPhone SE 2 számára.

Ha az Apple-t nem zavarja a következő iteráció tervezését, nincs ok arra, hogy eltávolítsák. Azonban a pletykák egy új megjelenésre mutatnak, így az ujjakat átlépi, hogy a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó lesz a készülékben.

 

Teljesítmény

 

Az egyik legerőteljesebb dolog az SE-n az, hogy megfelel az iPhone 6S-ben talált hasonló specifikációknak. Tökéletes tenyérméretű okostelefon, amely képes kezelni mindazt, amit a többi iPhone nagyobb méretben tud produkálni..

Ez 2016-os teljesítmény, és 2018-ban azt reméljük, hogy az Apple az iPhone SE 2-nek megadják a legújabb Chipet és a RAM-ot.

Szeretnénk látni valami drasztikusan különbözőt, miközben ragaszkodunk az ergonómiai négy hüvelykes mérethez, amelyehez az SE rajongók hozzászoktak.

 

Szervizel kapcsolatos kérdésekben keressen minket iPhoneDoki

1094 Budapest Ferenc Krt 23.